Talotalkkarityöt

Oma talonmies kiinteistöllesi

Yrityksemme hoitaa kaiken mitä tarvitset myös kiinteistössäsi tai loma-asunnossasi silloin kun et itse ehdi. Hoidan yksittäisen talonmiehen työn tai sovittaessa koko vuoden kiinteistönhoitotyöt.

Kiinteistön hoito pitää sisällään erilaisia töitä sisällä että ulkona. Toimialueena Lahti, Heinola sekä muut alueen kaupungit.

Pihatyöt Lahdessa ja laajemmin Päijät-Hämeen alueella

Pihatöissä saat kaiken avun lumitöistä maarakennukseen ja pihan siivoukseen. Turha tuskailla pihatöiden vuoksi kun oma talkkarisi on puhelinsoiton päässä. Nurmikon leikkuusta aidan maalaukseen.

ÄLÄ JÄÄ HANKEEN! Lumityöt omakotitaloihin ja kesämökeille.

Remonttireiska

Remonttireiskaa tarvitaan pienimuotoisiin hommiin joita kiinteistöstä löytyy aina, sekä sisältä että ulkoa. Voit tilata minut pelipaikalle silloin kun tarvitset apua. Kaikki työt joissa remonttia tarvitaan, kuuluu toimenkuvaan.

Talonmiehen työt Lahden ja laajemmin Päijät-Hämeen alueella

Jokainen kiinteistö tarvitsee huoltoa ja kunnossapitoa. Kesäasunnoissa ja lomamökeillä asutaan vain loma-aikana. Pitkän talven aikana saattavat myrsky tai ei toivotut vierailijat aiheuttaa vahinkoja. Tämä on aina ikävä yllätys kun loman alkaessa paikat ovat rempallaan.

Voin toimia talvikauden ajan talonmiehenä, huolehtia ja raportoida sovitusti. Asutun oloiseen asuntoon harvoin kukaan eksyy tutkimaan paikkoja. Kesäloman voi aloittaa lomalla.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.